Review: Cooler Master HAF Stacker 935 - Een monsterkast

Door Perkouw, 10-04-2014 16:00

Conclusie


Cooler Master heeft met de 935 een monster van een kast op de markt gezet. Al is het feitelijk gezien natuurlijk niet één kast maar zijn het twee kasten. Door de combinatie van twee kasten zijn de mogelijkheden haast eindeloos. Van een apart systeem bovenin tot een mooie waterkoelingssetup, het is allemaal mogelijk.

De combo is prima, en de prijs is ook nog eens niet verkeerd als nagaat dat je twee kasten koopt. Het inbouwen is goed te doen en het geheel ziet er goed uit. Het is dus een geweldige kast die iedereen moet kopen? Nee, dat nu ook weer niet.

Elk positief puntje heeft een negatieve keerzijde. Zo ook deze kast. Na rond de 160 euro voor de kast betaald te hebben ben je er nog niet. Je zult andere, langere, kabels moeten aanschaffen en eventueel zal je extra componenten moeten aanschaffen bij Cooler Master. Bijvoorbeeld meer harde schijfkooien voor meer opslag. Het is daarbij vervelend dat deze op het moment van schrijven nog niet worden verkocht door Cooler Master.

Al met al is de kast helemaal geweldig voor een specifieke doelgroep. Ben je dus een ware pc enthousiast en wil je de meest gruwelijke setup bouwen met waterkoeling of ettelijke terabytes aan opslag? Dan is deze kast echt wat voor jou. Ben je een gamer met een voorliefde voor hardware? Dan kan je beter uitwijken naar een andere kast.

 

Beoordeling

Positief

  • r- Inbouwgemak
  • - Vele mogelijkheden
  • - 2-in-1 koop
3.5 sterren

Negatief

  • - Aanschaffen lange kabels noodzakelijk
  • - Past niet meer onder/op een bureau

Reacties

Reageren

Alvorens je een reactie kan plaatsen, moet je eerst even inloggen of registreren. Heb je al een 4Gamers- of 4Tech-account? Log dan gewoon in, want beide sites gebruiken dezelfde account. Makkelijk toch?

Ik heb nog geen account

Registreren kan in minder dan 3 minuten! Klik hier om je te registreren.

Inloggen of registreren met een sociaal netwerk? Dat kan ook!

Inloggen met Steam