Panasonic stuurt geluid rechtstreeks naar gehoorzenuw

Door Azlannagh, 14-04-2014 18:31, bron: shop

Panasonic kondigt aan dat er vier nieuwe headsets te krijgen zijn in hun webshop. Het gaat om de noise cancelling RP-HC800, de RP-BTD10 met wireless bluetooth, de RP-HS34 sport clip hoofdtelefoon en de RP-BTGS10, de Wireless Bone Conducting Headphone.

Vooral die laatste is een interessant exemplaar. Het gaat om een lichtgewicht hoofdtelefoon die jouw bottenstructuur gebruikt om het geluid direct door te geven naar je gehoorzenuwen. Dat zou volgens Panasonic voor een glashelder geluid moeten zorgen. Het zorgt er ook voor dat je oren vrij blijven, het apparaat ziet namelijk om je oren heen. Dat zorgt er voor dat je tijdens het sporten nog altijd kunt luisteren naar de omgevingsgeluiden, want voor extra veilig en een extra rijke ervaring zorgt. De nieuwe headset moet zo'n €200 kosten en is binnenkort verkrijgbaar in de webshop van Panasonic.

Reacties

Reageren

Alvorens je een reactie kan plaatsen, moet je eerst even inloggen of registreren. Heb je al een 4Gamers- of 4Tech-account? Log dan gewoon in, want beide sites gebruiken dezelfde account. Makkelijk toch?

Ik heb nog geen account

Registreren kan in minder dan 3 minuten! Klik hier om je te registreren.

Inloggen of registreren met een sociaal netwerk? Dat kan ook!

Inloggen met Steam