Asus toont drie Z97 ROG-borden

Door Azlannagh, 05-05-2014 14:10, bron: asus

Asus heeft drie nieuwe ROG-borden getoond die gebaseerd werden op de nieuwe Z97-chipset. Het gaat om de Maximus VII Gene, Maximus VII Hero en Maximus VII Ranger. Zoals gewoonlijk zitten de borden van Asus boordevol snufjes.

Zo beschikken de Hero en de Ranger over een SupremeFX 2014 en komt de Gene zelfs met een SupremeFX Impact II geluidskaart. Er wordt wel een gezegd dat spellen geen mensen vermoorden, maar lag dat wel doet en het lijkt erop dat Asus daar ook aan heeft gedacht, want de moederborden werden uitgerust met een LAN-aansluiting die beveiligd werd tegen electronische problemen en die verder ook met software komt die de pakketten moet optimaliseren.

Een ander interessant punt is dat de ROG-borden over een USB-poort beschikken die je toetsenbord in een macrofeest kan omtoveren als je het daarop aansluit. Tot slot vermeldt Asus dat de borden weer over de bekende UEFI-BIOS beschikken. Op 11 mei, bij de lancering van de Z97-chipset, zullen we waarschijnlijk de prijs van al dit leuks te weten komen.

Reacties

Reageren

Alvorens je een reactie kan plaatsen, moet je eerst even inloggen of registreren. Heb je al een 4Gamers- of 4Tech-account? Log dan gewoon in, want beide sites gebruiken dezelfde account. Makkelijk toch?

Ik heb nog geen account

Registreren kan in minder dan 3 minuten! Klik hier om je te registreren.

Inloggen of registreren met een sociaal netwerk? Dat kan ook!

Inloggen met Steam