'Verkoop grafische kaarten achteruit in Q2 2014'

Door Azlannagh, 17-06-2014 14:10

Men verwacht dat in Q2 van dit jaar de verkoop van grafische kaarten met 30 of zelfs 40% achteruit zal gaan. Het gaat om de verkoop van de producenten aan de verdelers, welteverstaan. Dat zou deels komen omdat de opslagplaatsen van verdelers vol zitten.

De verdelers weten dus niet snel genoeg van hun stock af te raken. Dat komt dan weer doordat de vraag naar GPU's voor het ontginnen van crypto-currency afgenomen is en dat komt dan weer door de daling van de waarde van verschillende van die munten, waaronder Bitcoin. Een mogelijk effect hiervan is dat de prijzen van grafische kaarten zullen dalen, om zo van de stocks vanaf te raken.

Reacties

Reageren

Alvorens je een reactie kan plaatsen, moet je eerst even inloggen of registreren. Heb je al een 4Gamers- of 4Tech-account? Log dan gewoon in, want beide sites gebruiken dezelfde account. Makkelijk toch?

Ik heb nog geen account

Registreren kan in minder dan 3 minuten! Klik hier om je te registreren.

Inloggen of registreren met een sociaal netwerk? Dat kan ook!

Inloggen met Steam