Best Buy Guide 2015 - Summer Edition

Door Perkouw, 27-07-2015 12:00

Best Buy Guide - Summer Edition


De zomer is weer heerlijk begonnen en dat is op de redactie ook te merken. Weinig nieuws van fabrikanten en ook het aanbod van nieuwe items om te reviewen is wat karig geworden. Waarempel, ook de redacteuren lijken wat te veel van de zon te genieten en dus is het natuurlijk weer tijd voor een nieuwe Best Buy Guide.

Heel toepasselijk hebben we deze versie dan ook de Summer Edition genoemd. Wat in je in deze BBG kan verwachten is een Budget, Mainstream en Highend configuratie. Wat ons ook dit keer weer opviel, is dat de prijzen van geheugen lijken te zijn gestabiliseerd, al zijn andere items zoals processoren weer gestegen. 

We wensen jullie veel leesplezier en zijn erg benieuwd naar jullie reacties. Kritiek is uiteraard ook welkom, maar dan wel graag opbouwende kritiek zodat we hier ook wat mee kunnen. We beginnen met het budgetsysteem op de volgende pagina.

Reacties

Reageren

Alvorens je een reactie kan plaatsen, moet je eerst even inloggen of registreren. Heb je al een 4Gamers- of 4Tech-account? Log dan gewoon in, want beide sites gebruiken dezelfde account. Makkelijk toch?

Ik heb nog geen account

Registreren kan in minder dan 3 minuten! Klik hier om je te registreren.

Inloggen of registreren met een sociaal netwerk? Dat kan ook!

Inloggen met Steam