LG lanceert Dual-screen V10-smartphone

Door Roberto, 01-10-2015 10:38, bron: lge

LG heeft vandaag de V10-smartphone gepresenteerd. Er was al veel gelekt over het toestel, want zoals verwacht heeft de V10 twee schermen aan de voorzijde van het toestel. De meeste ruimte wordt in beslag genomen door het 5,7 inch QHD-scherm, maar daarboven bevindt zich een 2,1 inch scherm voor notificaties met een resolutie van 1040 x 160 pixels. Beide schermen hebben een ppi van 513.

De behuizing van de V10 is bijna geheel van roestvrij staal en volgens LG moet de smartphone hierdoor tegen een stootje of val kunnen. Aan de voorzijde van de V10 bevinden zich twee 5 megapixel camera’s die ervoor zorgen dat je een breedbeeldportret kan maken. Onderhuids vinden we een Qualcomm Snapdragon 808-chipset en 4GB aan werkgeheugen. Verder heeft LG de smartphone voorzien van 64GB uitbreidbaar opslaggeheugen, een 3000mAh accu en een 16 megapixel camera aan de achterzijde van de V10.

LG zal de verkoop van de V10 nog deze maand starten in Zuid-Korea. Hierna zal het toestel uitkomen in meerdere Aziatische landen en de Verenigde Staten. Helaas heeft LG niks gemeld of de V10 naar Europa zal komen en wat de V10-smartphone moet gaan kosten. 

Reacties

Reageren

Alvorens je een reactie kan plaatsen, moet je eerst even inloggen of registreren. Heb je al een 4Gamers- of 4Tech-account? Log dan gewoon in, want beide sites gebruiken dezelfde account. Makkelijk toch?

Ik heb nog geen account

Registreren kan in minder dan 3 minuten! Klik hier om je te registreren.

Inloggen of registreren met een sociaal netwerk? Dat kan ook!

Inloggen met Steam