Wat zijn de valkuilen bij een voeding?

Door Perkouw, 07-12-2015 12:00

Reviews - Waarom investeren in een goede voeding?


We weten nu dat het belangrijk is om over te dimensioneren en dat we een voeding willen met een 80-Plus certificering, maar betekent dat automatisch dat je over een uiterst kwalitatieve voeding beschikt? Helaas niet. Zoals je begrijpt zal niet elke voeding hetzelfde presteren als de door ons geteste V650. Zo zijn er voedingen die moeite hebben wanneer er twee videokaarten gebruikt worden die de 12V lijn van een flinke piekbelasting voorzien.

Net als bij een videokaart wil je weten hoe de voeding presteert. Ook ben je natuurlijk erg benieuwd hoe je voeding onder belasting presteert. Je wilt natuurlijk niet dat deze te veel lawaai maakt om maar een voorbeeld te noemen. Doe dan ook echt onderzoek naar de juiste voeding. Weet je vooraf al dat je gebruik gaat maken van een beest van een videokaart of mischien zelfs twee? Houd daar dan rekening mee en lees zoveel mogelijk reviews om te zien of je voeding hier normaal mee om kan gaan.

Reacties

Reageren

Alvorens je een reactie kan plaatsen, moet je eerst even inloggen of registreren. Heb je al een 4Gamers- of 4Tech-account? Log dan gewoon in, want beide sites gebruiken dezelfde account. Makkelijk toch?

Ik heb nog geen account

Registreren kan in minder dan 3 minuten! Klik hier om je te registreren.

Inloggen of registreren met een sociaal netwerk? Dat kan ook!

Inloggen met Steam