Review: Corsair K65 RGB Rapidfire - met exclusieve Cherry MX Speed switches

Door Carambola, 02-06-2016 12:00, bron: corsair

Unboxing - Corsair K65 RGB Rapidfire


In de doos treffen we naast het keyboard ook een garantiegids, keycaps met puller en een polssteun aan.

De polssteun is van hetzelfde materiaal als bij de K70 en K95 en voelt redelijk zacht en glad aan. De spatiebalk is voorzien van een textuur. Het gebruikte font is ook veranderd en wat breder geworden, zodat licht beter wordt doorgelaten.

Aan de achterkant treffen we een schakelaar aan die de polling rate bepaalt. Er is ook een BIOS-modus aanwezig omdat niet ieder toetsenbord overweg kan met iedere BIOS/UEFI. De USB-aansluiting ontbrak bij de K70 RGB anderhalf jaar geleden, maar nu is hij weer terug op de K65. Het is altijd handig om te hebben.

De switch is in dit geval dus een Cherry MX Speed, een lineaire switch zonder hoorbare of voelbare klik bij het indrukken, maar hij heeft wel een kortere actuatiepunt van 1,2mm en een kortere travel van 3,2mm . Verder zien we de doorzichtige behuizing die in zijn geheel verlicht wordt wanneer de LED-verlichting aanstaat.

Aan het uiteinde treffen we twee USB-plugs aan, één voor het toetsenbord en één voor de USB-passthrough. De kabel zit vast aan het toetsenbord en kan niet verwijderd worden, wat het vervoer van de K65 Rapidfire wat lastiger maakt.

Reacties

Er zijn nog geen reacties gegeven op dit artikel.

Reageren

Alvorens je een reactie kan plaatsen, moet je eerst even inloggen of registreren. Heb je al een 4Gamers- of 4Tech-account? Log dan gewoon in, want beide sites gebruiken dezelfde account. Makkelijk toch?

Ik heb nog geen account

Registreren kan in minder dan 3 minuten! Klik hier om je te registreren.

Inloggen of registreren met een sociaal netwerk? Dat kan ook!

Inloggen met Steam