Review: AVerMedia Live Gamer Portable 2 - Capture everything

Door Roberto, 01-11-2016 12:00

Review: AVerMedia Live Gamer Portable 2 - Capture everything


AVerMedia heeft al meerdere capture cards uitgebracht en vooral de Live Gamer Portable was een populair product. Met dit apparaat kon je eenvoudig beeld opnemen van je console en pc. Nu heeft dit product een opvolger gekregen met de Live Gamer Portable 2. Met de nieuwe capture card is er nu ondersteuning voor Console Party Chat. Hoe de AVerMedia Live Gamer Portable 2 in de praktijk werkt, zoeken we uit in deze review.

De Live Gamer Portable 2 is dus geschikt om beeld op te nemen op de pc of op een console. Daarnaast is het mogelijk om het beeld rechtstreeks te streamen via bijvoorbeeld Twitch. De grootste vernieuwing ten opzichte van de vorige generatie capture cards van AverMedia is de software. De Live Gamer Portable 2 werkt nu samen met de eigen software RECentral 3. Hier zullen we natuurlijk uitgebreid bij stilstaan in de praktijktests.

Specificaties - AVerMedia Live Gamer Portable 2


Reacties

Er zijn nog geen reacties gegeven op dit artikel.

Reageren

Alvorens je een reactie kan plaatsen, moet je eerst even inloggen of registreren. Heb je al een 4Gamers- of 4Tech-account? Log dan gewoon in, want beide sites gebruiken dezelfde account. Makkelijk toch?

Ik heb nog geen account

Registreren kan in minder dan 3 minuten! Klik hier om je te registreren.

Inloggen of registreren met een sociaal netwerk? Dat kan ook!

Inloggen met Steam