Apple start productie iPhones in India

Door Roberto, 24-03-2017 17:09, bron: https://www.wsj.com/articles/apple-likely-to-start-making-iphones-in-india-over-next-two-months-1490269258

Apple is met de Taiwanese fabrikant Wistron een samenwerking aangegaan om binnen vier tot zes weken te starten met de productie van iPhones in India. Wistron heeft een fabriek in Bangalore en hier zal voor Apple de iPhone 6 en 6s geproduceerd worden. Binnen drie maanden na de start van de productie zou daarnaast de iPhone SE in deze fabriek geproduceerd moeten worden. Apple hoopt hiermee meer voet aan de grond te krijgen in India, omdat India na China de grootste populatie heeft en dus veel marktpotentie. Op dit moment heeft Apple een marktaandeel van 5% in India. Door de productie in India kan Apple hoeft Apple minder importheffingen en belastingen te betalen en hierdoor kan de iPhone goedkoper op de markt worden gezet. 

Reacties

Reageren

Alvorens je een reactie kan plaatsen, moet je eerst even inloggen of registreren. Heb je al een 4Gamers- of 4Tech-account? Log dan gewoon in, want beide sites gebruiken dezelfde account. Makkelijk toch?

Ik heb nog geen account

Registreren kan in minder dan 3 minuten! Klik hier om je te registreren.

Inloggen of registreren met een sociaal netwerk? Dat kan ook!

Inloggen met Steam