Facebook geeft ontwikkelaars meer functionaliteit

Door Perkouw, 19-04-2017 11:23, bron: https://www.engadget.com/2017/04/18/live-from-f8-facebooks-annual-developer-conference/#!post=91951

Facebook heeft op haar eigen ontwikkelaarsconferentie nieuwe functionaliteiten aangekondigd. Zo kunnen ontwikkelaars voortaan bepaalde filters toepassen binnen de camera functie van Facebooks. Facebook liet een aantal voorbeelden zien, waaronder een filter van Nike die een zweetband op het hoofd van de gebruiker plaatste. Ook was er een filter van Manchester United. Zodra ze scoorden verscheen er confetti op het scherm en liet live de stand zien van de wedstrijd. Facebook geeft aan dat het in de toekomst nog meer van deze augmented reality funtionaliteit beschikbaar zal stellen aan ontwikkelaars. Zo halen Zuckerberg en de zijnen duidelijk steeds meer inspiratie bij Snapchat, dat natuurlijk al lange tijd gebruik maakt van de filters.

Reacties

Er zijn nog geen reacties gegeven op dit artikel.

Reageren

Alvorens je een reactie kan plaatsen, moet je eerst even inloggen of registreren. Heb je al een 4Gamers- of 4Tech-account? Log dan gewoon in, want beide sites gebruiken dezelfde account. Makkelijk toch?

Ik heb nog geen account

Registreren kan in minder dan 3 minuten! Klik hier om je te registreren.

Inloggen of registreren met een sociaal netwerk? Dat kan ook!

Inloggen met Steam