Review: Dragon War Dragon Shock Mobile - betaalbare Bluetooth controller

Door Heath, 04-05-2017 12:00

Unboxing - Dragon Shock Mobile


De verpakking is gelukkig lekker minimalistisch gehouden. Qua vormgeving kijken we naar een overwegend zwarte verpakking met gele accenten en een flip-constructie aan de voorkant waar een raampje achter schuil gaat. Daar is een knoppen-layout te vinden en is de controller van de voorkant te bekijken.

Zodra we de verpakking open maken worden we begroet door de controller, de telefoonhouder en een viertal handleidingsboekjes en tot slot een micro-USB kabel om de controller mee op te laden.

De controller is gecoat met een degelijk aanvoelend antislip materiaal met een matte afwerking. Die wordt alleen onderbroken door de gele tribal draak op het rechterhandvat. Zoals al gezegd, de verpakking is minimalistisch gehouden en oogt hierdoor rustig. Minder plastic is natuurlijk ook een pluspunt, want goed voor het milieu.

De telefoonhouder is weg te vouwen en schuift in, waardoor deze lekker compact op te bergen is. Dit draagt bij aan de relatief kleine verpakking. 

Reacties

Reageren

Alvorens je een reactie kan plaatsen, moet je eerst even inloggen of registreren. Heb je al een 4Gamers- of 4Tech-account? Log dan gewoon in, want beide sites gebruiken dezelfde account. Makkelijk toch?

Ik heb nog geen account

Registreren kan in minder dan 3 minuten! Klik hier om je te registreren.

Inloggen of registreren met een sociaal netwerk? Dat kan ook!

Inloggen met Steam