Samsung Benelux maakt In Traffic Reply app

Door Heath, 16-05-2017 11:44, bron: https://play.google.com/store/apps/details?id=com.samsung.intrafficreply

Samsung Benelux heeft een app gemaakt die middels korte cartoons als een automatische reactie de bellende partij laat weten dat de ontvanger in de auto zit en niet bereikbaar is. De app heeft enkel toegang nodig tot de GPS informatie en notificaties. In de app zelf is het mogelijk voor de gebruiker om toestemming te geven om een koppeling met andere apps op te leggen waar een automatische reactie op verzonden kan worden. De applicatie gebruikt de GPS informatie om te bepalen of de gebruiker op de fiets zit of in een auto, en geeft een notificatie wanneer de app inschakelt met automatische reacties.

Naast de korte cartoons als reactie biedt Samsung de gebruiker ook de mogelijkheid om een normaal stuk tekst te sturen en tot slot een persoonlijke boodschap die door de gebruiker te definiëren is. Samsung is niet de eerste die een dergelijke app maakt, maar niet eerder was er een grote partij als Samsung om deze zaak onder de aandacht te brengen. 

Reacties

Er zijn nog geen reacties gegeven op dit artikel.

Reageren

Alvorens je een reactie kan plaatsen, moet je eerst even inloggen of registreren. Heb je al een 4Gamers- of 4Tech-account? Log dan gewoon in, want beide sites gebruiken dezelfde account. Makkelijk toch?

Ik heb nog geen account

Registreren kan in minder dan 3 minuten! Klik hier om je te registreren.

Inloggen of registreren met een sociaal netwerk? Dat kan ook!

Inloggen met Steam