Android infotainmentsysteem voor Audi en Volvo

Door Roberto, 16-05-2017 15:44, bron: https://www.media.volvocars.com/nl/nl-nl/media/pressreleases/208072/volvo-en-google-integreren-android-in-nieuwe-volvos

Audi en Volvo hebben naar buiten gebracht dat zij toekomstige auto’s willen voorzien van een Android infotainmentsysteem. Het infotainmentsysteem moet draaien op Android, maar is een ander systeem dan Android Auto. Met het nieuwe systeem moet je in toekomstige Volvo’s en Audi’s als bestuurder de airconditioning, de ramen en het dak kunnen bedienen. Verder zal ook Google Assistant werken in deze auto en de overige functies die wel al kennen van Android Auto. Volvo heeft aangekondigd dat binnen twee jaar de eerste auto’s te koop moeten zijn met deze nieuwe Android infotainmentsysteem. Google zal deze week tijdens Google I/O een preview tonen van het infotainmentsysteem.  

Reacties

Er zijn nog geen reacties gegeven op dit artikel.

Reageren

Alvorens je een reactie kan plaatsen, moet je eerst even inloggen of registreren. Heb je al een 4Gamers- of 4Tech-account? Log dan gewoon in, want beide sites gebruiken dezelfde account. Makkelijk toch?

Ik heb nog geen account

Registreren kan in minder dan 3 minuten! Klik hier om je te registreren.

Inloggen of registreren met een sociaal netwerk? Dat kan ook!

Inloggen met Steam