Lenovo brengt budgettoestellen Moto C en C Plus uit

Door Roberto, 16-05-2017 13:20, bron: blog

Lenovo heeft vandaag twee nieuwe budgettoestellen in de Moto-lijn uitgebracht. Het gaat om de Moto C en Moto C Plus.  Het gaat om betaalbare smartphones die te koop zijn vanaf 89 euro. Binnenkort moeten de toestellen uitkomen in Azië, Latijns-Amerika en Europa.

De Moto C beschikt over een 32-bit MediaTek-chipset met 1GB werkgeheugen. Dit moet het 5 inch scherm van voldoende kracht voorzien om de resolutie van 854 x 480 pixels vloeiend te laten lopen. Achter vinden we een 5 megapixel camera, terwijl aan de voorzijde een 2 megapixel camera te vinden is. Je kan kiezen uit 8GB en 16GB opslaggeheugen. De accu heeft een capaciteit van 2350mAh. De 3G-variant van de Moto C kost 89 euro, terwijl de Moto C 4G tien euro meer gaat kosten.

Naast de Moto C komt er ook een betere Moto C Plus. Deze is voorzien van 16GB opslagcapaciteit en een 64bit MediaTek-chipset met 1GB of 2GB werkgeheugen. Het 5 inch scherm heeft ook een hogere resolutie van 1280 x 720 pixels. De Moto C Plus heeft een indrukwekkende accucapaciteit van 4000mAh. De overige specificaties zijn gelijk aan de normale Moto C. Binnenkort moet de Moto C Plus te koop voor een adviesprijs van 119 euro.

 

Reacties

Er zijn nog geen reacties gegeven op dit artikel.

Reageren

Alvorens je een reactie kan plaatsen, moet je eerst even inloggen of registreren. Heb je al een 4Gamers- of 4Tech-account? Log dan gewoon in, want beide sites gebruiken dezelfde account. Makkelijk toch?

Ik heb nog geen account

Registreren kan in minder dan 3 minuten! Klik hier om je te registreren.

Inloggen of registreren met een sociaal netwerk? Dat kan ook!

Inloggen met Steam