Google introduceert Lens

Door Perkouw, 18-05-2017 14:09, bron: https://techcrunch.com/2017/05/17/google-lens-will-let-smartphone-cameras-understand-what-they-see-and-take-action/

Google heeft op haar conferentie Google Lens aangekondigd. Bij het maken van foto's is Lens in feite een slim algoritme. Als voorbeeld gaf Google het maken van een foto van de achterkant van je router met hierop de netwerk naam en het bijbehorende wachtwoord. Lens herkent dit en geeft aan of je verbinding wilt maken met dit netwerk. Indien de gebruiker op akkoord drukt, wordt er geheel automatisch verbinding gemaakt met het betreffende netwerk. Een ander voorbeeld is weer dat iemand een foto maakt van een restaurantje waarna Lens automatisch het bedrijf op Google vindt en de reviews etc. kan laten zien. Wanneer Lens beschikbaar komt is vooralsnog niet bekend.

Reacties

Er zijn nog geen reacties gegeven op dit artikel.

Reageren

Alvorens je een reactie kan plaatsen, moet je eerst even inloggen of registreren. Heb je al een 4Gamers- of 4Tech-account? Log dan gewoon in, want beide sites gebruiken dezelfde account. Makkelijk toch?

Ik heb nog geen account

Registreren kan in minder dan 3 minuten! Klik hier om je te registreren.

Inloggen of registreren met een sociaal netwerk? Dat kan ook!

Inloggen met Steam