Logitech kondigt nieuwe MX Master 2S-muis aan

Door Roberto, 01-06-2017 13:47, bron: https://www.theverge.com/circuitbreaker/2017/6/1/15715236/logitech-mx-master-2s-anywhere-mouse-flow-multiple-computer-support

Logitech heeft de opvolger aangekondigd van de populaire MX Master-muis. De MX Master 2S is een draadloze muis en maakt gebruik van de nieuwe Darkfield-lasersensor met een maximale DPI van 4.000. Het design is verder ongewijzigd ten opzichte van zijn voorganger, maar vooral de  sensor moet een verbetering zijn. Zo moet de muis nu ook goed werken op een glazen oppervlak. Binnenkort moet de MX Master 2S te koop zijn voor een adviesprijs van 109 euro.

Naast de MX Master 2S heeft Logitech ook een opvolger aangekondigd voor de kleinere MX Anywhere. Deze MX Anywhere 2S maakt ook gebruik van de Darkfield-lasersensor en is qua design hetzelfde gebleven ten opzichte van de MX Anywhere. De adviesprijs van de MX Anywhere bedraagt 90 euro. 

Reacties

Er zijn nog geen reacties gegeven op dit artikel.

Reageren

Alvorens je een reactie kan plaatsen, moet je eerst even inloggen of registreren. Heb je al een 4Gamers- of 4Tech-account? Log dan gewoon in, want beide sites gebruiken dezelfde account. Makkelijk toch?

Ik heb nog geen account

Registreren kan in minder dan 3 minuten! Klik hier om je te registreren.

Inloggen of registreren met een sociaal netwerk? Dat kan ook!

Inloggen met Steam