Review: Thermaltake CRONOS RGB 7.1 - Voor de budget shopper

Door Perkouw, 13-06-2017 12:00

Unboxing - Thermaltake CRONOS RGB 7.1Thermaltake heeft voor de doos van de Cronos gekozen om gebruik te maken van veel zwart met hier en daar rode tinten. Iets dat ook terug is te zien bij de hoofdtelefoon zelf. Verder is het allemaal weinig spectaculair. Zo zien we de hoofdtelefoon zelf al zitten en gebruikt Thermaltake de achterkant met name om de divere RGB-modi te laten zien.


Eenmaal uit de doos is de Cronos bijna 'schattig' om te zien. Ondanks zijn kleine formaat heeft Thermaltake de Cronos voorzien van 40mm drivers. Het stof voor de drivers zelf heeft Thermaltake van haar TT Esports logo voorzien.

Klein en fragiel gaat vaak samen. Wanneer we de hoofdtelefoon uitschuiven zien we gelukkig wel metaal terug, wat de stevigheid van het geheel ten goede komt. De hoofdtelefoon voelt ondanks zijn kleine formaat dan ook niet goedkoop aan.

De hoofdsteun is verder voorzien van rode kussens die fijn meeveren. Wanneer we dit met onze hand plat drukken, dan voelen we echter wat metaalachtige weerstand wat de indruk wekt dat de beugels hier doorlopen. Een luxe/fijne feel heeft dit dan ook niet.

Door het vele gebruik van plastic voelt de microfoon wel wat goedkoop aan, maar wel een stuk steviger dan wanneer we dit vergelijken met hoofdtelefoons waarbij dit in feite niets meer is dan een heel dun draadje dat je kan buigen.


Tot slot is de hoofdtelefoon voorzien van inline controls. De controls zijn op een kleine afstandsbediening geplaatst. Naast volume aanpassingen en het muten van je audio is het hiermee mogelijk om te wisselen tussen de verschillende lichtmodi en is het ook mogelijk om de gehele controls te blokkeren.

Reacties

Er zijn nog geen reacties gegeven op dit artikel.

Reageren

Alvorens je een reactie kan plaatsen, moet je eerst even inloggen of registreren. Heb je al een 4Gamers- of 4Tech-account? Log dan gewoon in, want beide sites gebruiken dezelfde account. Makkelijk toch?

Ik heb nog geen account

Registreren kan in minder dan 3 minuten! Klik hier om je te registreren.

Inloggen of registreren met een sociaal netwerk? Dat kan ook!

Inloggen met Steam