Apple geeft aan te werken aan autonome systemen

Door Perkouw, 14-06-2017 09:34, bron: https://www.bloomberg.com/news/articles/2017-06-13/cook-says-apple-is-focusing-on-making-an-autonomous-car-system

In een interview met Bloomberg Television heeft Tim Cook, CEO bij Apple, bevestigd dat het werkt aan autonome systemen. Cook wilde hierbij niet expliciet aangeven dat het bezig is met de ontwikkeling van autonome auto's dan wel een eigen autonome auto. Wel wilde hij kwijt dat het de technologie als een belangrijke factor ziet en ook als een van de moeilijkste kunstmatige intelligentieprojecten.

Volgens Bloomberg zou Apple in april van dit jaar een vergunning hebben weten te krijgen om in Californië te mogen rijden met zelfrijdende auto's. In die periode zou Apple met drie verschillende auto's gereden hebben. Apple zelf wil niet op deze berichtgeving reageren.

Reacties

Er zijn nog geen reacties gegeven op dit artikel.

Reageren

Alvorens je een reactie kan plaatsen, moet je eerst even inloggen of registreren. Heb je al een 4Gamers- of 4Tech-account? Log dan gewoon in, want beide sites gebruiken dezelfde account. Makkelijk toch?

Ik heb nog geen account

Registreren kan in minder dan 3 minuten! Klik hier om je te registreren.

Inloggen of registreren met een sociaal netwerk? Dat kan ook!

Inloggen met Steam