Logitech introduceert de Circle 2

Door Perkouw, 14-06-2017 11:00, bron: logitech

Logitech heeft een nieuwe beveiligingscamera aangekondigd, genaamd de Circle 2. De camera is zowel binnen- als buitenshuis te gebruiken. De camera maakt dan ook gebruik van WiFi en werkt zowel met 2.4GHz als 5Ghz.

Naast een draadloze verbinding is het ook mogelijk de camera draadloos te gebruiken. Hiervoor is er een 6400 mAh accu aanwezig. De camera neemt standaard in 1080P op en heeft een beeldhoek van 180 graden. De Circle twee komt beschikbaar voor rond de 180 euro.

Voor het bekijken van materiaal heeft Logitech een eigen app ontwikkeld die zowel door Android- als iOS-gebruikers is te gebruiken. Naast mobile devices is het ook mogelijk om direct vanuit je browser een stream te openen. Standaard zal de Circle video's opslaan op Logitechs eigen dienst genaamd de Circle Safe. Voor gratis gebruikers is het mogelijk om tot 24 uur aan data op te slaan. Verder kan er gekozen worden uit een tweetal abonnementen waarbij je kan kiezen uit 14 dagen retentie of 31 dagen. 

 

 

Reacties

Er zijn nog geen reacties gegeven op dit artikel.

Reageren

Alvorens je een reactie kan plaatsen, moet je eerst even inloggen of registreren. Heb je al een 4Gamers- of 4Tech-account? Log dan gewoon in, want beide sites gebruiken dezelfde account. Makkelijk toch?

Ik heb nog geen account

Registreren kan in minder dan 3 minuten! Klik hier om je te registreren.

Inloggen of registreren met een sociaal netwerk? Dat kan ook!

Inloggen met Steam