LG introduceert 77'' display met 4K resolutie dat is op te rollen

Door Perkouw, 23-06-2017 15:03, bron: https://www.theverge.com/circuitbreaker/2017/6/22/15851994/lg-flexible-transparent-oled-display

LG heeft een nieuw type display geïntroduceerd. Het scherm is met 77'' fors te noemen. Desondanks heeft LG het geheel voorzien van niet alleen een 4K-resolutie, maar ook de mogelijkheid om opgerold te worden. Het geheel is op te rollen tot een cilinder met een diameter van 16 centimeter.  Het scherm is voor 40% transparant. Hierdoor is het mogelijk om de illusie te wekken dat er een hologram geprojecteerd wordt, aldus LG.

Wanneer het scherm op de markt komt en tegen welke prijs is niet bekend gemaakt. Of het scherm überhaupt in de verkoop gaat is overigens nog maar de vraag. In 2014 werd het eerste oprolbare scherm door LG al aan het publiek getoond, waarna het in 2016 weer met een nieuwe variant kwam. Tot op heden heeft nog geen van de schermen de weg naar consumenten gevonden.

Reacties

Er zijn nog geen reacties gegeven op dit artikel.

Reageren

Alvorens je een reactie kan plaatsen, moet je eerst even inloggen of registreren. Heb je al een 4Gamers- of 4Tech-account? Log dan gewoon in, want beide sites gebruiken dezelfde account. Makkelijk toch?

Ik heb nog geen account

Registreren kan in minder dan 3 minuten! Klik hier om je te registreren.

Inloggen of registreren met een sociaal netwerk? Dat kan ook!

Inloggen met Steam