Ticketmaster ontwikkelt kaartcontrole op basis van ultrasoon geluid

Door Perkouw, 06-07-2017 12:40, bron: https://venturebeat.com/2017/07/04/ticketmaster-will-soon-admit-you-to-events-using-audio-data-transmitted-from-your-smartphone/

Ticketmaster is bezig met de ontwikkeling van een kaart controle op basis van ultrasoon geluid. Bezoekers van evenmenten zouden hierdoor niet langer een ticket bij zich hoeven te hebben. Een bezoeker zou alleen maar zijn telefoon een geluid hoeven te laten produceren dat gescand wordt waarna deze gelijk door kan lopen. Het geluid wordt tussen de 18.75 kHz en de 19.2 kHz gegenereerd.

Ticketmaster ontwikkelt de nieuwe manier van kaartcontrole met Lisnr. Het systeem wordt door hun Presence genoemd en zou in de toekomst ook gebruikt kunnen worden voor betalingen. Wanneer het systeem op de markt gebracht gaat worden, wordt niet bekend gemaakt door Ticketmaster of Lisnr.

Reacties

Er zijn nog geen reacties gegeven op dit artikel.

Reageren

Alvorens je een reactie kan plaatsen, moet je eerst even inloggen of registreren. Heb je al een 4Gamers- of 4Tech-account? Log dan gewoon in, want beide sites gebruiken dezelfde account. Makkelijk toch?

Ik heb nog geen account

Registreren kan in minder dan 3 minuten! Klik hier om je te registreren.

Inloggen of registreren met een sociaal netwerk? Dat kan ook!

Inloggen met Steam