Kaspersky trekt aanklacht tegen Microsoft in

Door Perkouw, 11-08-2017 13:11, bron: https://www.kaspersky.com/about/press-releases/2017_kaspersky-lab-is-satisfied-with-actions-taken-by-microsoft-to-address-partner-requirements

Kaspersky geeft op haar website aan dat het haar aanklacht tegen Microsoft heeft ingetrokken. Het antivirusbedrijf ging over tot het indienen van een klacht omdat het van mening was dat Microsoft haar positie zou misbruiken door Windows Defender naar voren te schuiven bij consumenten. Zo was Windows Defender nooit helemaal uit te zetten in Windows 10. 

Microsoft heeft aangegeven nauwer te zullen samenwerken met fabrikanten van antivirussoftware en dat het bovendien een aantal wijzigingen zal doorvoeren in Windows 10 rondom de werking van antivirussoftware van derden. Kaspersky zag dit als een stap in de juiste richting te zien en heeft daarom de aanklacht laten vallen.

Reacties

Er zijn nog geen reacties gegeven op dit artikel.

Reageren

Alvorens je een reactie kan plaatsen, moet je eerst even inloggen of registreren. Heb je al een 4Gamers- of 4Tech-account? Log dan gewoon in, want beide sites gebruiken dezelfde account. Makkelijk toch?

Ik heb nog geen account

Registreren kan in minder dan 3 minuten! Klik hier om je te registreren.

Inloggen of registreren met een sociaal netwerk? Dat kan ook!

Inloggen met Steam