Android Oreo officieel uitgebracht door Google

Door Perkouw, 23-08-2017 11:25, bron: https://www.android.com/versions/oreo-8-0/

Google heeft de nieuwe versie van Android officieel uitgebracht. De nieuwe versie ging lange tijd schuil onder de naam Android O, maar blijkt nu in zijn geheel Android Oreo te heten. Vooralsnog is de versie alleen beschikbaar voor eigen, recente apparaten van Google in de Nexus en Pixel serie. Gebruikers met telefoons van andere fabrikanten zullen moeten wachten tot de fabrikant overgaat tot het uitbrengen van een update. 

Android Oreo biedt tal van verbeteringen onder de motorkap, al zijn er ook zichtbare veranderingen. Zo zijn notificaties bijvoorbeeld beter te beheren door de gebruiker. En is het mogelijk om van een autofill optie gebruik te maken zodat gegevens automatisch ingevuld kunnen worden. Voor een complete lijst met wijzigingen kijk je het best op de website van Android zelf, klik.

Reacties

Er zijn nog geen reacties gegeven op dit artikel.

Reageren

Alvorens je een reactie kan plaatsen, moet je eerst even inloggen of registreren. Heb je al een 4Gamers- of 4Tech-account? Log dan gewoon in, want beide sites gebruiken dezelfde account. Makkelijk toch?

Ik heb nog geen account

Registreren kan in minder dan 3 minuten! Klik hier om je te registreren.

Inloggen of registreren met een sociaal netwerk? Dat kan ook!

Inloggen met Steam