Review: Razer Atheris - Gamemuis van klein formaat

Door Perkouw, 29-08-2017 12:00

Unboxing - Razer AtherisZoals gebruikelijk heeft Razer de verpakking in het zwart uitgevoerd met hier en daar groene tinten van haar logo. De verpakking is door de koerier in ons geval helaas wat ingedeukt. Dat gezegd hebbende heeft de verpakking niet een ''premium''-feel wat normaliter wel het geval is bij producten van Razer. De verpakking is zelfs eigenlijk wat eenvoudig.

Eenmaal uitgepakt heb je naast de muis een kleine handleiding, dankbriefje en een sticker van Razer. Verder zijn er ook twee batterijen meegeleverd met de muis. Je kan dus onmiddellijk aan de slag en moet niet meer naar de winkel hollen, omdat je niet opnieuw de batterijen uit de tv-afstandsbediening wil stelen.

Bij de verpakking hadden we niet gelijk het Razer-gevoel te pakken, maar eenmaal de muis uitgepakt is dit gelukkig snel weer goed gemaakt. Het geheel ziet er strak uit en voelt erg solide.

Aan de zijkant zijn een tweetal knoppen geplaatst waarmee je bijvoorbeeld vooruit/achteruit kan. Verder zien we op de bovenkant, naast het scrollwiel, een knop om de DPI-instellingen mee aan te passen. Dat is wel handig met de 7.200 DPI sensor die in de muis aanwezig is.

Aan de onderkant zien we een klein knopje waarmee we de muis in bluetoothstand of de 2.4Ghz-modus kunnen aanzetten. Voor de 2.4Ghz-modus is het nodig dat je de, eveneens kleine, ontvanger in je pc plaatst. 

Reacties

Er zijn nog geen reacties gegeven op dit artikel.

Reageren

Alvorens je een reactie kan plaatsen, moet je eerst even inloggen of registreren. Heb je al een 4Gamers- of 4Tech-account? Log dan gewoon in, want beide sites gebruiken dezelfde account. Makkelijk toch?

Ik heb nog geen account

Registreren kan in minder dan 3 minuten! Klik hier om je te registreren.

Inloggen of registreren met een sociaal netwerk? Dat kan ook!

Inloggen met Steam