Fitbit introduceert de Ionic smartwatch

Door Perkouw, 30-08-2017 11:02, bron: https://www.fitbit.com/ionic

Al enige tijd gingen er geruchten rond dat Fitbit met een smartwatch zou komen. Het bedrijf heeft de smartwatch nu officieel aangekondigd. De smartwatch heeft de naam Ionic gekregen. De smartwatch beschikt over twee fysieke knoppen en verder is er 2,5GB aan opslagruimte beschikbaar. Het horloge beschikt ook over BlueTooth,  WiFi en GPS.

Dankzij de aanwezige opslag is de smartwatch zonder tussenkomst van een telefoon als bijvoorbeeld MP3-speler te gebruiken. De smartwatch draait op Fitbit's eigen Fitbit OS waar standaard al diverse applicaties op terug te vinden zijn, waaronder die van Strava, Starbucks, Pandora en Accuweather. Tot slot zou de accu het zo'n vier dagen vol moeten houden, maar maak je echter gebruik van GPS dan wordt dit gereduceerd tot 10 uur. Wanneer we de smartwatch in de winkel kunnen verwachtenis niet duidelijk. Naar verwachting moet de smartwatch zo'n 349,95 euro gaan kosten.

Reacties

Er zijn nog geen reacties gegeven op dit artikel.

Reageren

Alvorens je een reactie kan plaatsen, moet je eerst even inloggen of registreren. Heb je al een 4Gamers- of 4Tech-account? Log dan gewoon in, want beide sites gebruiken dezelfde account. Makkelijk toch?

Ik heb nog geen account

Registreren kan in minder dan 3 minuten! Klik hier om je te registreren.

Inloggen of registreren met een sociaal netwerk? Dat kan ook!

Inloggen met Steam