iPhone X gelanceerd met OLED-scherm

Door Roberto, 14-09-2017 12:08, bron: https://www.youtube.com/watch?v=K4wEI5zhHB0

Apple heeft naast de iPhone 8 en 8 Plus ook de iPhone X aangekondigd tijdens een persevenement. Dit nieuwe paradepaard van Apple is een 5,8 inch iPhone met een doorlopend OLED-scherm en smalle randen. De bekende Home-button is niet meer te vinden op de iPhone X, want alles moet nu gebeuren via het touchscreen. Het unlocken van de iPhone X gaat via de nieuwe functie Face ID, dat je gezicht op vele kenmerken scant.  

De iPhone X heeft een OLED-scherm met een resolutie van 2436 x 1125 pixels en heeft ondersteuning voor HDR10 en Dolby Vision. Apple heeft gekozen voor een glazen voor- en achterkant en hierdoor is ook de iPhone X draadloos op te laden. Achterop de iPhone X vinden we twee 12 megapixel camera’s met optische beeldstabilisatie. Onderhuids vinden we dezelfde chipset als bij de iPhone 8, namelijk de A11 Bionic. Daarnaast moet de accu van de iPhone X twee uur langer meegaan dan de accu van de iPhone 7.

Vanaf 3 november is de iPhone X te koop in versies van 64GB en 256GB. De goedkoopste iPhone X kost 1159 euro, terwijl de 256GB-variant van de iPhone X voor 1329 euro aangeschaft kan worden. Vanaf 27 oktober is de iPhone X al te bestellen in België en Nederland. 

Reacties

Reageren

Alvorens je een reactie kan plaatsen, moet je eerst even inloggen of registreren. Heb je al een 4Gamers- of 4Tech-account? Log dan gewoon in, want beide sites gebruiken dezelfde account. Makkelijk toch?

Ik heb nog geen account

Registreren kan in minder dan 3 minuten! Klik hier om je te registreren.

Inloggen of registreren met een sociaal netwerk? Dat kan ook!

Inloggen met Steam