Nokia houdt besparingsronde

Door Perkouw, 11-10-2017 11:05, bron: https://www.nokia.com/en_int/news/releases/2017/10/10/nokia-focuses-on-patent-brand-and-technology-licensing-and-targets-faster-growth-in-digital-health-with-sharpened-strategy-for-nokia-technologies

Nokia heeft aangegeven dat het 310 medewerkers gaat ontslaan en bovendien stopt met de ontwikkeling van haar eigen VR-camera. Of de 310 medewerkers die ontslagen worden ook te maken hebben met de VR-camera of dat dit een 'besparingsronde' is door Nokia wordt niet helemaal duidelijk. In totaal heeft het bedrijf nu zo'n 1.090 medewerkers, door de ontslagronde daalt dit aantal dus met bijna 30%. De ontslagen zullen vallen in thuisland Finland, maar ook in de Verenigde Staten en het VK.

Als reden voor het stoppen met de ontwikkeling van een VR-camera geeft Nokia aan dat de ontwikkelingen langzamer gingen dan verwacht. Nokia geeft verder aan dat het de focus meer wil verleggen naar digitale gezondheid.

Reacties

Er zijn nog geen reacties gegeven op dit artikel.

Reageren

Alvorens je een reactie kan plaatsen, moet je eerst even inloggen of registreren. Heb je al een 4Gamers- of 4Tech-account? Log dan gewoon in, want beide sites gebruiken dezelfde account. Makkelijk toch?

Ik heb nog geen account

Registreren kan in minder dan 3 minuten! Klik hier om je te registreren.

Inloggen of registreren met een sociaal netwerk? Dat kan ook!

Inloggen met Steam