Review: MSI GE73VR-7RF - Mobiel gamestation en powerhouse

Door Heath, 24-10-2017 12:00

Unboxing - MSI GE73VR 7RF


We beginnen met de verpakking van de laptop. Op de voorzijde van de doos is de welbekende draak van MSI te zien.

De doos is gemaakt van een relatief hard karton dat mat zwart is afgewerkt. Op de achterzijde zijn overzichtelijk in een grid wat belangrijke eigenschappen/specificaties van de laptop vermeld. Zo heeft deze laptop een behoorlijk uitgedoste geluidsinstallatie van Dynaudio. 

Hier zien we ook een opmerkelijke eigenschap terug: het toetsenbord is "per-key" verlicht. Het is en blijft wel 2017, RGB is daarom blijkbaar een must voor iedere fabrikant. MSI kan dan niet achterblijven.

Met een simpele draai van de hand is de verpakking open te klappen. Daar worden we begroet door de laptop in een stoffen hoes die goed op zijn plaats wordt gehouden door relatief dik schuim om eventuele schokken te absorberen. 

Verder vinden we de adapter, een kleine handleiding en een pamflet met garantie informatie in de doos. Dit soort handleidingen zien we liever digitaal in de vorm van een PDF op de laptop. Wat de adapter betreft, deze doet daadwerkelijk eer aan de naam "powerbrick": het ding heeft ongeveer de grootte van een baksteen.

De algemene uitstraling van de laptop is weer piekfijn in orde en zeer herkenbaar in de stijl van MSI.

Reacties

Er zijn nog geen reacties gegeven op dit artikel.

Reageren

Alvorens je een reactie kan plaatsen, moet je eerst even inloggen of registreren. Heb je al een 4Gamers- of 4Tech-account? Log dan gewoon in, want beide sites gebruiken dezelfde account. Makkelijk toch?

Ik heb nog geen account

Registreren kan in minder dan 3 minuten! Klik hier om je te registreren.

Inloggen of registreren met een sociaal netwerk? Dat kan ook!

Inloggen met Steam