Cooler Master toont CPU-koelers met RGB-verlichting

Door Roberto, 26-10-2017 10:37, bron: coolermaster

Cooler Master heeft vandaag twee nieuwe CPU-koelers op aar website geplaatst. Het gaat om de MasterAir MA410P en MA610P. Beide koelers hebben hetzelfde design volgens Cooler Master en dit design noemen zij CDC (Continuous Direct Contact) 2.0. Dit zou betekenen dat deze koelers een 45% grotere heatsink hebben dan de eerste generatie.

De MA410P is de opvolger van de MasterAir Pro 4 en heeft vier koperen heatpipes. Standaard heeft deze een 120mm-ventilator, maar een tweede ventilator is tevens ook op de tower te plaatsen. Door middel van een RGB-controller kan je de ventilator tevens jouw persoonlijke kleur meegeven.

De MA610P is een grotere CPU-koeler en heeft twee ventilatoren die in een push-pull-configuratie staan. In totaal beschikt de MA610P over zes koperen heatpipes. Cooler Master heeft nog niets bekendgemaakt over de prijs en beschikbaarheid van beide CPU-koelers. 

 

Reacties

Er zijn nog geen reacties gegeven op dit artikel.

Reageren

Alvorens je een reactie kan plaatsen, moet je eerst even inloggen of registreren. Heb je al een 4Gamers- of 4Tech-account? Log dan gewoon in, want beide sites gebruiken dezelfde account. Makkelijk toch?

Ik heb nog geen account

Registreren kan in minder dan 3 minuten! Klik hier om je te registreren.

Inloggen of registreren met een sociaal netwerk? Dat kan ook!

Inloggen met Steam