Razer lanceert eerste smartphone

Door Roberto, 02-11-2017 13:55, bron: https://www.razerzone.com/mobile/razer-phone

Razer heeft gisteren officieel haar Razer Phone gepresenteerd. Er was al veel bekend over deze smartphone en het meest opvallende is het 5,7 inch 1440p-scherm met een verversingsnelheid van 120Hz. De software van Razer zal zelf wisselen van verversingssnelheid en het is tevens zelf in te stellen. Razer richt zich vooral op gamers en dit blijkt ook aan de twee grote front-facing speakers met Dolby Atmos-ondersteuning.

Qua specificaties doet de Razer Phone niet onder voor andere highend smartphones. Een Qualcomm Snapdragon 835-chipset, 8GB werkgeheugen, 64GB uitbreidbaar opslaggeheugen en een 4000mAh accu maken de Razer Phone een echt vlaggenschip. De vingerafdrukscanner is ingebouwd op de aan/uit-knop aan de zijkant van het toestel. Op de achterzijde van de smartphone zijn tevens twee 12 megapixel-camera’s te vinden, waarbij één camera beschikt over een telelens. Vanaf 17 november is de Razer Phone in verschillende landen te koop, maar helaas nog niet in de Benelux. Het toestel moet in Europa 750 euro kosten. 

Reacties

Reageren

Alvorens je een reactie kan plaatsen, moet je eerst even inloggen of registreren. Heb je al een 4Gamers- of 4Tech-account? Log dan gewoon in, want beide sites gebruiken dezelfde account. Makkelijk toch?

Ik heb nog geen account

Registreren kan in minder dan 3 minuten! Klik hier om je te registreren.

Inloggen of registreren met een sociaal netwerk? Dat kan ook!

Inloggen met Steam