Google vergroot team dat ongepaste Youtubevideo's opspeurt

Door Perkouw, 06-12-2017 12:26, bron: https://youtube.googleblog.com/2017/12/expanding-our-work-against-abuse-of-our.html

Google gaat het team bij YouTube dat verantwoordelijk is voor het opspeuren van ongepaste video's opschalen naar 10.000 medewerkers. Reden is dat er nog steeds video's door de mazen van het net glippen en dat wil Google tot een minimum beperken, door zowel het team groter te maken als de voorwaarden scherper te maken.

Sinds juni maakt YouTube gebruik van een algoritme dat ongepaste video's opspeurt. De video's worden of gelijk offline gehaald of aangeboden bij een van de mensen uit het 'opspeuringsteam' dat de beelden dan zal controleren. In totaal zouden er al 150.000 video's zijn verwijderd en zou 98% van de video's door het algoritme al zijn aangemerkt als zijnde ongepast.

Reacties

Er zijn nog geen reacties gegeven op dit artikel.

Reageren

Alvorens je een reactie kan plaatsen, moet je eerst even inloggen of registreren. Heb je al een 4Gamers- of 4Tech-account? Log dan gewoon in, want beide sites gebruiken dezelfde account. Makkelijk toch?

Ik heb nog geen account

Registreren kan in minder dan 3 minuten! Klik hier om je te registreren.

Inloggen of registreren met een sociaal netwerk? Dat kan ook!

Inloggen met Steam