Facebook introduceert Messenger Kids

Door Perkouw, 06-12-2017 09:40, bron: https://newsroom.fb.com/news/2017/12/introducing-messenger-kids-a-new-app-for-families-to-connect/

Facebook heeft een andere versie van haar Messenger app geïntroduceerd. De app, Facebook Kids genaamd, is specifiek bedoelt voor kinderen om te kunnen bellen en berichtjes uit te wisselen met leeftijdsgenoten. Voor de app is het nodig om een 'primair' Facebook account te hebben waarna een Kids-account aangemaakt kan worden.

Kinderen kunnen in de app andere contacten toevoegen. Een ouder zal het nieuwe contact eerst echter wel moeten bevestigen voordat er gecommuniceerd kan worden met het nieuwe contact. Ouders kunnen bovendien op elk gewenst moment het contact verwijderen uit de Kids app zodat hier niet meer mee gecommuniceerd kan worden. Kinderen kunnen zelf ook een contact blokkeren en rapporteren. De ouders worden hier dan ook van op de hoogte gesteld.

 

Reacties

Er zijn nog geen reacties gegeven op dit artikel.

Reageren

Alvorens je een reactie kan plaatsen, moet je eerst even inloggen of registreren. Heb je al een 4Gamers- of 4Tech-account? Log dan gewoon in, want beide sites gebruiken dezelfde account. Makkelijk toch?

Ik heb nog geen account

Registreren kan in minder dan 3 minuten! Klik hier om je te registreren.

Inloggen of registreren met een sociaal netwerk? Dat kan ook!

Inloggen met Steam