YouTube niet langer beschikbaar op Amazon apparaten

Door Perkouw, 07-12-2017 13:52, bron: https://www.engadget.com/2017/12/05/google-blocking-youtube-on-amazon-echo-show-fire-tv/

Google heeft het voor gebruikers van de Amazon Echo Show en Fire TV onmogelijk gemaakt om YouTube gebruiken. Reden hiervoor is dat Google in een ruzie is verwikkeld met Amazon. Zo zou Google van mening zijn dat Amazon producten van Google zoals de Chromecast en Google Home niet in het assortiment opneemt omdat deze concureren met eigen producten van Amazon.

Eerder trof Google al een dergelijke maatregel voor de Echo Show, maar Amazon wist met een trucje YouTube weer werkend te krijgen. Amazon wil niet ingaan op de aantijgingen van Google. Google wil de berichtgeving bevestigen en geeft aan dat het vanwege het gebrek aan wederkerigheid niet langer YouTube ondersteunt op de apparaten.

Reacties

Er zijn nog geen reacties gegeven op dit artikel.

Reageren

Alvorens je een reactie kan plaatsen, moet je eerst even inloggen of registreren. Heb je al een 4Gamers- of 4Tech-account? Log dan gewoon in, want beide sites gebruiken dezelfde account. Makkelijk toch?

Ik heb nog geen account

Registreren kan in minder dan 3 minuten! Klik hier om je te registreren.

Inloggen of registreren met een sociaal netwerk? Dat kan ook!

Inloggen met Steam