Razer gaat Portal Wifi router verkopen

Door Perkouw, 08-12-2017 10:43, bron: https://www.razerzone.com/gaming-accessories/portal

Razer heeft middels een persbericht bekendgemaakt dat het een samenwerking aangaat met Ignition Design Labs. Concreet houdt de samenwerking in dat Razer de Portal WiFi router van Ignition Design Labs gaat verkopen. De Wifi router krijgt een adviesprijs van 169,99 euro en moet in het eerste kwartaal van 2018 op de markt komen.

De Wifi router zou bij uitstek geschikt zijn voor gamers die geen last willen hebben van welke vorm van vertraging dan ook. Razer claimt een totale deking van 1.828 vierkante meter bij het gebruik van twee units. Dit laatst is mogelijk door Mesh2.0 ondersteuning waardoor de units onderling met elkaar kunnen samenwerken en het netwerk zo eenvoudig uitgebreid kan worden.

Echte specificaties heeft Razer nog niet bekendgemaakt, maar wanneer we de foto's bekijken dan zien we hier een viertal LAN-poorten, een WAN-poort en een tweetal USB-poorten. Ook zou de route te bedienen zijn met een app die zowel op iOS als Android beschikbaar komt.

 

 

Reacties

Er zijn nog geen reacties gegeven op dit artikel.

Reageren

Alvorens je een reactie kan plaatsen, moet je eerst even inloggen of registreren. Heb je al een 4Gamers- of 4Tech-account? Log dan gewoon in, want beide sites gebruiken dezelfde account. Makkelijk toch?

Ik heb nog geen account

Registreren kan in minder dan 3 minuten! Klik hier om je te registreren.

Inloggen of registreren met een sociaal netwerk? Dat kan ook!

Inloggen met Steam