Review: Logitech G710+, het eerste mechanische toetsenbord van Logitech

Door Carambola, 13-12-2013 12:00

Logitech is zeker geen kleine speler op het gebied van gamingperipherals -op menigeen bureau is er wel een toetsenbord of muisje van Logitech aanwezig-, maar toch liep Logitech tot voor een jaar geleden een beetje achter met mechanische toetsenborden.

De G710+ die we vandaag bekijken, is het model dat ervoor zorgde dat ook Logitech een mechanisch toetsenbord in haar lineup had. De G710+ beschikt over bruine Cherry MX switches en heeft de nodige features die we gewoon zijn bij toetsenborden van Logitech. Zo zien we zaken terug als via software programmeerbare G-keys, 26-key rollover, een polssteun en rubberen pootjes om het glijden tegen te gaan. Het enige wat ontbreekt, is het LCD schermpje, maar dan was de G710+ waarschijnlijk astronomisch duur geworden. De G710+ gaat immers nu al voor 145 euro over de toonbank en dus zou een LCD-scherm misschien iets teveel van het goede zijn. Laten we niet langer dralen, maar kijken hoe dit toetsenbord van Logitech -zonder schermpje-, presteert.

Reacties

Reageren

Alvorens je een reactie kan plaatsen, moet je eerst even inloggen of registreren. Heb je al een 4Gamers- of 4Tech-account? Log dan gewoon in, want beide sites gebruiken dezelfde account. Makkelijk toch?

Ik heb nog geen account

Registreren kan in minder dan 3 minuten! Klik hier om je te registreren.

Inloggen of registreren met een sociaal netwerk? Dat kan ook!

Inloggen met Steam