Review: Steelseries Rival - een geduchte tegenstander?

Door Carambola, 24-01-2014 12:00

Steelseries is zeker geen onbekende op het gebied van randapparatuur voor gamers, of het nu om muizen, headsets, toetsenborden of eye-tracking gaat. Vandaag nemen we een kijkje naar een stukje randapparatuur waar Steelseries al de nodige ervaring mee heeft, namelijk een gaming muis.

Steelseries introduceerde de laatste tijd vaker muizen die door zowel links- als rechtshandigen gebruikt konden worden. Met de Steelseries Rival die we vandaag bekijken, wijkt Steelseries af van dit patroon. De Rival is namelijk gemaakt voor de rechtshandige speler. Het is daarnaast ook een van de eerste muizen de gebruik maakt van de optische Pixart PMW 3310 sensor. De DPI- (of CPI) waarde bij de meeste optische sensors kan aangepast worden met stappen van 400. De PWM 3310 kan echter in stappen van 50 de DPI aanpassen met een maximum van maar liefst 6500.  Met die eigenschappen neemt de Pixart 3310 meteen een aantal voordelen van lasermuizen weg. Met een prijs van om en nabij 50 euro is het ook nog een van de meest gunstige geprijsde Steelseries-muizen van dit moment. Onze interesse was in ieder geval gewekt.

Reacties

Reageren

Alvorens je een reactie kan plaatsen, moet je eerst even inloggen of registreren. Heb je al een 4Gamers- of 4Tech-account? Log dan gewoon in, want beide sites gebruiken dezelfde account. Makkelijk toch?

Ik heb nog geen account

Registreren kan in minder dan 3 minuten! Klik hier om je te registreren.

Inloggen of registreren met een sociaal netwerk? Dat kan ook!

Inloggen met Steam