Review: Func HS 260 - Voor alles is een eerste keer

Door Carambola, 11-03-2014 12:00

Func? Disco? Jammer maar helaas, de naam Func heeft niets te maken met het swingende tijdperk van de voorgaande generaties. Wat het in dit geval wel is, is de naam van het bedrijf Func (van functionaliteit). Func begon haar lineup met verschillende muismatten, later een muis en nu dus ook een headset.

Vandaag nemen we een kijkje naar de eerste headset van Func, de HS 260. De HS 260 is een op gamers gerichte headset die niet al teveel toeters en bellen heeft. De headset is niet wireless maar je kan wel kiezen hoe je de kabel aansluit: links of rechts. Ook bij de oorkussens heeft de gebruiker de keuze uit velours of leder, beide worden immers standaard geleverd met de headset. De geluidskwaliteit lijkt op het eerste gezicht in orde met de 50mm drivers. Met een adviesprijs van 69,90 lijkt de Func HS 260 een prima headset voor het geld, maar is dat ook zo?

Reacties

Reageren

Alvorens je een reactie kan plaatsen, moet je eerst even inloggen of registreren. Heb je al een 4Gamers- of 4Tech-account? Log dan gewoon in, want beide sites gebruiken dezelfde account. Makkelijk toch?

Ik heb nog geen account

Registreren kan in minder dan 3 minuten! Klik hier om je te registreren.

Inloggen of registreren met een sociaal netwerk? Dat kan ook!

Inloggen met Steam