Review: Corsair Vengeance 2100 - Draadloos gemak!

Door Roberto, 18-03-2014 13:38

Corsair is in de afgelopen jaren van een kleine fabrikant van geheugenmodules en voedingen gegroeid naar een fabrikant waarvan iedereen wel een product in huis heeft. Een belangrijke lijn voor de fabrikant is de Vengeance serie. Deze serie bestaat uit meerdere productgroepen terug en het product dat we vandaag testen is er ook een deel van. Wij willen namelijk jullie aandacht vestigen op de Corsair Vengeance 2100 gaming headset. Deze draadloze headset is de opvolger van de Vengeance 2000. Dat was de eerste draadloze headset van Corsair en de Vengeance 2100 heeft veel kenmerken van zijn voorganger overgenomen.

De Vengeance 2100 is een Dolby 7.1 surround draadloze gaming headset. Van de Vengeance-headsets is de 2100 het topmodel. Wanneer je het draadloze aspect van de headset niet belangrijk vindt, kun je kiezen voor de Vengeance 1500. Die headset is qua hardware en specificaties exact dezelfde als de 2100. Het enige verschil is dat de 2100 draadloos is.

Specificaties

Headset

 • Frequency Response: 20Hz to 20kHz

 • Impedance: 32 Ohms @ 1kHz

 • Sensitivity: 105dB (+/-3dB)

 • Drivers: 50mm

 • USB power consumptie: 500mA

 • Connector: USB Type A

 • Wireless range: 12 meter

 • Accutijd: 10 uur

Microfoon

 • Type: Unidirectional noise-cancelling condenser with adjustable, rotating boom

 • Impedance: 2.2k Ohms

 • Frequency Response: 100Hz to 10kHz

 • Sensitivity: -37dB (+/-3dB)

Reacties

Reageren

Alvorens je een reactie kan plaatsen, moet je eerst even inloggen of registreren. Heb je al een 4Gamers- of 4Tech-account? Log dan gewoon in, want beide sites gebruiken dezelfde account. Makkelijk toch?

Ik heb nog geen account

Registreren kan in minder dan 3 minuten! Klik hier om je te registreren.

Inloggen of registreren met een sociaal netwerk? Dat kan ook!

Inloggen met Steam