Review: Corsair Vengeance 1400 - Pottenbreker?

Door Roberto, 25-03-2014 13:00

Eerder keken we al naar de Corsair Vengeance 2100 gaming headset. Die headset is niet voor iedereen weggelegd, omdat het prijskaartje toch redelijk hoog ligt. Voor diegenen met een iets strakkere geldbuidel heeft Corsair met de Vengeance 1400 nog een andere Vengeance gaming headset in het productgamma. Het prijskaartje van €80 is een stuk lager dan de draadloze Vengeance 2100. Daarom gingen wij aan de slag met de Vengeance 1400 en keken wat de consument van dit product kan verwachten.

De grootste verandering met de vernieuwde Vengeance headsets ten opzichte van de oude series is het uiterlijk. Waar de oudere versies nog met een zwart/witte kleurstelling uitgebracht werden, is dat bij de nieuwere versies veranderd. Bij de nieuwe headsets voert grijs de boventoon. Ook heeft Corsair de headset wat dikker gemaakt, omdat het klachten kreeg over de vorige headsets. Dat moet de betrouwbaarheid ten goede komen. Tevens geeft Corsair aan dat de bas verbeterd werd en dat de tonen helderder zijn. 

Specificaties

 

Headset

 • Frequency Response: 20Hz to 20kHz

 • Impedance: 32 Ohms @ 1kHz

 • Dynamic Range: 95dB (A-weighted)

 • Drivers: 50mm

 • Kabellengte : 3m

 • Connector: 3.5mm male


Microfoon

 • Type: Unidirectional noise-cancelling condenser with adjustable, rotating boom

 • Impedance: 2.2k Ohms

 • Frequency Response: 100Hz to 10kHz

 • Sensitivity: -41dB (+/-3dB)

 • Connector: 3.5mm male

Reacties

Er zijn nog geen reacties gegeven op dit artikel.

Reageren

Alvorens je een reactie kan plaatsen, moet je eerst even inloggen of registreren. Heb je al een 4Gamers- of 4Tech-account? Log dan gewoon in, want beide sites gebruiken dezelfde account. Makkelijk toch?

Ik heb nog geen account

Registreren kan in minder dan 3 minuten! Klik hier om je te registreren.

Inloggen of registreren met een sociaal netwerk? Dat kan ook!

Inloggen met Steam