Review: Corsair Raptor M45 muis - de M40 verbeterd

Door Carambola, 11-09-2014 12:00, bron: corsair

Met de overname van het bedrijf Raptor kwamen er een tweetal nieuwe muizen bij Corsair, de M40 en M30. Een tijdje terug hebben wij gekeken naar de M40, een optische muis met een redelijk aantrekkelijk prijspunt. Vandaag nemen we een kijkje naar de opvolger van de M40, de Raptor M45 draagt.

Aan het uiterlijk is er bijna niets veranderd. Hetgeen dat bij de M45 het verschil maakt, is de sensor. De sensor van de M40 was een optische variant die een goede tracking had, maar de instelmogelijheden voor de DPI-waardes was met vier opties aan de beperkte kant. De M45 brengt hier verandering in door gebruik te maken van een andere optische sensor die het mogelijk maakt om de DPI met stappen van 50 in te stellen. Hiermee zien we een mate van controle die we voorheen meestal alleen bij lasermuizen zagen. 

Garantie 2 jaar
Sensor  Avago ADNS-3090 
Report Rate 1000/500/250/125Hz
Programmeerbare knoppen 7
 

 

Reageren

Alvorens je een reactie kan plaatsen, moet je eerst even inloggen of registreren. Heb je al een 4Gamers- of 4Tech-account? Log dan gewoon in, want beide sites gebruiken dezelfde account. Makkelijk toch?

Ik heb nog geen account

Registreren kan in minder dan 3 minuten! Klik hier om je te registreren.

Inloggen of registreren met een sociaal netwerk? Dat kan ook!

Inloggen met Steam