Review: Corsair Grahpite 780T - 760T, maar dan anders?

Door Perkouw, 18-09-2014 16:00

Alweer enige tijd geleden schreven we een review over de 750D. Deze behuizing zou later als basis dienen voor de 760T die we nog niet zo lang geleden onder de loep genomen hebben. Een duidelijk onderscheid was er wel te maken. De 750D viel in de Obsidian-serie die zich kenmerkt door een strakke uitstraling zonder poespas. De 760T valt daarentegen in de Graphite-serie van Corsair. Deze kenmerkt zich veelal door een speelser ontwerp dat vooral gamers aan zou moeten spreken. Corsair heeft deze serie nu uitgebreid met de Graphite 780T en de kast moet op die manier de oude 600T van Corsair opvolgen.

De kast lijkt erg veel weg te hebben van de 760T. Het geheel lijkt alleen een stuk ronder weergegeven. Qua specificaties zien we ook grote overeenkomsten. De kast wordt geleverd in het geel, zwart en wit. Op het moment van schrijven zien we de alleen de witte versie te koop voor rond de 175 euro. Dat is een paar tientjes duurder dan de 760T.

 

Reacties

  • Haunting

    Zeer mooi design, netjes de trend van de Graphite 600T aangehouden.
    Zou ook een mooie opvolger zijn van mijn Graphite 600T zij het niet dat ik er nog zeer tevreden mee ben.
    Het negatieve punt van prijs is een punt wat niet negatief hoeft te zijn. Ja, € 175,- is veel geld voor een kast. Maar je doet er erg lang mee omdat Corsair robuuste kasten maakt die heel wat kunnen hebben. Zeker met het nog makkelijker plaatsen van radiatoren dan in de 600T is hij die prijs zeker waard.

    • Geplaatst op 2014-09-19 om 08:51

Reageren

Alvorens je een reactie kan plaatsen, moet je eerst even inloggen of registreren. Heb je al een 4Gamers- of 4Tech-account? Log dan gewoon in, want beide sites gebruiken dezelfde account. Makkelijk toch?

Ik heb nog geen account

Registreren kan in minder dan 3 minuten! Klik hier om je te registreren.

Inloggen of registreren met een sociaal netwerk? Dat kan ook!

Inloggen met Steam