Review: Mad Catz F.R.E.Q. 4D - Een extra dimensie?

Door Azlannagh, 22-09-2014 17:15

Af en toe mogen we hier iets heel interessants bekijken. De Mad Catz F.R.E.Q. 4D is zoiets. Het is een hoofdtelefoon die ook nog eens versterkende vibraties geeft tijdens geluid dankzij technologie van Bayer. Ideaal voor mensen die de bas echt willen voelen. Ook voor gamers die aan een oor doof zijn, is het mogelijk een interessant product. Dankzij de trillingen neem je de waarneming van het geluid immers voor een stuk weg van het oor. Daarom dat de gebruikservaring in deze review verzorgd zal worden door Thijs, die in zijn eerste levensjaar aan een oor doof werd.

De technologie die in de F.R.E.Q. 4D verwerkt zit, heet Bayer Vivi Touch. Die technologie kan wel enkel gebruikt worden als de headset op USB aangesloten wordt. Mad Catz verklaart dat door de trillingen toe te voegen, de headset voller en rijker geluid produceert. Volgens het bedrijf moet het de drager ook meer betrekken bij het geluid. Het gewone geluid wordt geproduceerd door 50mm drivers met neodymium magneten. Verder beschikt de headset over een geïntegreerde microfoon en een kabel met een 3,5mm-aansluiting bovenop de USB-aansluiting.

 

Reacties

Er zijn nog geen reacties gegeven op dit artikel.

Reageren

Alvorens je een reactie kan plaatsen, moet je eerst even inloggen of registreren. Heb je al een 4Gamers- of 4Tech-account? Log dan gewoon in, want beide sites gebruiken dezelfde account. Makkelijk toch?

Ik heb nog geen account

Registreren kan in minder dan 3 minuten! Klik hier om je te registreren.

Inloggen of registreren met een sociaal netwerk? Dat kan ook!

Inloggen met Steam