Review: Func MS-2 - Funky muisje?

Door Carambola, 03-11-2014 16:30, bron: func

In het verleden hebben we al eens naar een headset gekeken van Func, maar naar de muizen van Func keken we nog niet. Waarbij bij veel gaming peripherals de nodige draken, verlichting en felle kleuren gebruikt worden, zien we bij Func veel zwart met weinig poespas. Func’s motto is dan ook ‘Functionality perfected’.

De Func MS-2 van vandaag is een doorontwikkeling van de MS-3. Die muis is ergonomisch gevormd voor de rechterhand waarbij de pink en ringvinger goed ondersteund worden. Niet iedereen is echter fan van een dergelijke vorm en dus heeft Func een wat smallere variant nu op de markt gebracht. Een ander verschil is de gebruikte sensor: de ADNS 3090, een optische sensor die zichzelf wel heeft bewezen. Verder zien we ook de nodige macroknoppen, waardoor we in ieder geval geneigd zijn om te denken dat de muis daadwerkelijk functioneel is.


Reacties

Reageren

Alvorens je een reactie kan plaatsen, moet je eerst even inloggen of registreren. Heb je al een 4Gamers- of 4Tech-account? Log dan gewoon in, want beide sites gebruiken dezelfde account. Makkelijk toch?

Ik heb nog geen account

Registreren kan in minder dan 3 minuten! Klik hier om je te registreren.

Inloggen of registreren met een sociaal netwerk? Dat kan ook!

Inloggen met Steam