Review: SteelSeries Siberia RAW Prism - Budgettopper bij Steelseries?

Door Carambola, 06-11-2014 16:00, bron: steelseries

SteelSeries heeft al jaren haar Siberia-lijn waarvan de headsets bekend staan om het goede draagcomfort en de geluidskwaliteit. Wie echter wat op zijn geld moest letten, kon niet altijd genieten van de Siberia-serie. Niet dat de Siberia V2 buitengewoon duur is, maar met een gemiddelde prijs van rond de 80 euro is de headset ook niet echt goedkoop. SteelSeries heeft nu echter de Siberia line-up vernieuwd en er is een goedkoper alternatief bijgekomen.

 

Vandaag nemen we een kijkje naar dat goedkopere alternatief, de Siberia RAW Prism. De RAW-producten zijn vaak wat zachter geprijsde varianten van bestaande producten. Zo is er bijvoorbeeld ook een RAW-versie van de Sensei-muis op de markt.

De Siberia RAW Prism heeft een lichte plastic constructie, LED-verlichting en een ingebouwde microfoon. Daarnaast is de Siberia RAW Prism voorzien van de Steelseries Engine software waarmee je als gebruiker de mogelijkheid hebt om de kleur van de LED's aan te passen en de klank van je muziek naar je eigen smaak te vormen met de equalizer. De adviesprijs is door SteelSeries op €60 gezet en daarmee is de headset best wel vriendelijk geprijsd.


 

Reacties

Reageren

Alvorens je een reactie kan plaatsen, moet je eerst even inloggen of registreren. Heb je al een 4Gamers- of 4Tech-account? Log dan gewoon in, want beide sites gebruiken dezelfde account. Makkelijk toch?

Ik heb nog geen account

Registreren kan in minder dan 3 minuten! Klik hier om je te registreren.

Inloggen of registreren met een sociaal netwerk? Dat kan ook!

Inloggen met Steam