Review: SteelSeries Siberia Elite Prism - Nieuw topmodel?

Door Perkouw, 04-12-2014 17:00

Eerder schreven we al een review over de Siberia Elite. Nog geen jaar later heeft SteelSeries het assortiment van een update voorzien. In het highend segment komt de Siberia Elite Prism erbij. De Prism is een update van de Siberia Elite. De grootste commentaar die veel reviewers gaven, -wij ook- was dat de oorkussens veelal net te klein waren waardoor de hoofdtelefoon niet bij iederen even fijn zat. Qua interne specificaties zien we dan ook weinig verschillen: de drivers lijken dezelfde als voorheen, maar het ziet er wel naar uit dat de microfoon aangepast werd. Het frequentiebereik ligt hoger en de gevoeligheid werd ook wat opgekrikt (-38 naar -44 dB).

Met een prijskaartje van rond de €200 valt de hoofdtelefoon ook in het duurdere segment. Qua prijs valt de Elite Prism net tussen de G4ME One en Zero in. Laatstgenoemde is het topmodel van Sennheiser.

Reacties

Er zijn nog geen reacties gegeven op dit artikel.

Reageren

Alvorens je een reactie kan plaatsen, moet je eerst even inloggen of registreren. Heb je al een 4Gamers- of 4Tech-account? Log dan gewoon in, want beide sites gebruiken dezelfde account. Makkelijk toch?

Ik heb nog geen account

Registreren kan in minder dan 3 minuten! Klik hier om je te registreren.

Inloggen of registreren met een sociaal netwerk? Dat kan ook!

Inloggen met Steam