Review: Razer Blackwidow Chroma - Razer's regenboogtoetsenbord

Door Roberto, 11-12-2014 12:00

Afgelopen zomer bekeken wij in een review de Razer Blackwidow Ultimate Stealth. Dat was het eerste mechanische toetsenbord van Razer met de nieuwe switches. Inmiddels is er een nieuwe ‘hype’ op de markt voor mechanische toetsenborden, RGB-verlichting.

Corsair was de eerste fabrikant die toetsenborden voorzag van Cherry MX RGB-switches en omdat alleen Corsair deze switches mag gebruiken, moest Razer het anders aanpakken. Razer had met de laatste generatie al gekozen voor eigen switches die het in samenwerking met Kailh ontwikkeld had. Om met de hype mee te gaan presenteerde Razer in de augustus haar nieuwe Chroma-lijn. Een aantal producten, waaronder de Blackwidow Ultimate, zijn voortaan leverbaar met RGB-verlichting. Zo werd de Blackwidow Chroma geboren. Razer stuurde ons de versie met groene switches op, maar Razer levert ook de Razer Blackwidow Chroma Stealth. Deze oranje switches hebben wij al besproken in onze eerdere review van de Blackwidow Ultimate Stealth.

Specificaties

Type apparaat Toetsenbord
Interface USB
Aantal Hot Keys  5
Sneltoetsfunctie  Multimedia, programmeerbaar, macro-knoppen, macro opnameknop
Functies Geïntegreerde USB-hub, anti-ghosting, verlichte toetsen, On-The-Fly macro-opname, LED-achtergrondverlichting voor individuele toets, gevlochten kabel, stille-toetsentechnologie, verlengd met 10 toetsen, 1000Hz Ultrapolling, Gaming Mode, 5 macrotoetsen, voorbereid voor Razer Synapse 2.0, Razer Green Switches

Afmetingen (BxDxH)

47.5 cm x 17.1 cm x 2 cm

Gewicht 1,5KG

 

Reacties

Er zijn nog geen reacties gegeven op dit artikel.

Reageren

Alvorens je een reactie kan plaatsen, moet je eerst even inloggen of registreren. Heb je al een 4Gamers- of 4Tech-account? Log dan gewoon in, want beide sites gebruiken dezelfde account. Makkelijk toch?

Ik heb nog geen account

Registreren kan in minder dan 3 minuten! Klik hier om je te registreren.

Inloggen of registreren met een sociaal netwerk? Dat kan ook!

Inloggen met Steam