Review: Razer Kraken 7.1 Chroma - Rood, groen en blauw

Door Carambola, 29-01-2015 18:00, bron: razerzone

Razer heeft een flink aantal producten voorzien van RGB-verlichting. Deze producten zijn voorzien van het achtervoegsel ‘Chroma’. Van deze lijn keken we eerder al naar de Razer Blackwidow Chroma en de Razer Naga Epic Chroma en vandaag bekijken we de Razer Kraken 7.1 Chroma.

Behalve de aangepaste verlichting lijkt er niet veel anders aan de Kraken 7.1 Chroma te zijn ten opzichte van een reguliere variant. Het uiterlijk is namelijk nog steeds hetzelfde, maar intern zijn er echter wel wat wijzigingen doorgevoerd. De gebruikte drivers zijn van 32mm naar 40mm gegaan en dat zal waarschijnlijk invloed hebben op het geluid. Daarnaast is de Kraken Chroma hierdoor 90 gram zwaarder.

De gebruikte microfoon is eveneens door een digitale variant vervangen en deze nieuwe microfoon heeft een aantal extra’s voor ruisreductie en het boosten van de stem zodat ze helderder klinkt. Onder de motorkap lijkt er dus voldoende veranderd te zijn om een opvolger te rechtvaardigen.


Reacties

Er zijn nog geen reacties gegeven op dit artikel.

Reageren

Alvorens je een reactie kan plaatsen, moet je eerst even inloggen of registreren. Heb je al een 4Gamers- of 4Tech-account? Log dan gewoon in, want beide sites gebruiken dezelfde account. Makkelijk toch?

Ik heb nog geen account

Registreren kan in minder dan 3 minuten! Klik hier om je te registreren.

Inloggen of registreren met een sociaal netwerk? Dat kan ook!

Inloggen met Steam