Review: Noctua NH-D9L - de NH-D15 is gekrompen

Door Carambola, 06-04-2015 12:00, bron: noctua

Nog niet zo lang geleden hebben we een blik geworpen op de NH-U9S koeler van Noctua. De NH-U9S werd echter gelijktijdig gelanceerd met een ander koeler(tje), de NH-D9L. Op het eerste zicht dachten we dat te maken hadden met een NH-D15 die net iets te heet was gewassen. De NH-D9L heeft namelijk net als het topmodel van Noctua twee heatsinks waarin heatpipes lopen. In het geval van de NH-D9L zijn het vier heatpipes en daarmee heeft deze koeler er één minder dan de eveneens kleine NH-U9S.

Een voordeel van de NH-U9S is dat deze slechts 110mm hoog is en daarmee geschikt is voor behuizingen die het 3U-formaat hebben, iets dat vaker terug te zien is in rackmounted servers. Voor de oplettende lezer zijn de prestaties stiekem al een keer voorbij gekomen bij de tabellen van de NH-U9S, maar voor wie die niet gezien heeft, staan deze alsnog verderop in de review.


Reacties

Er zijn nog geen reacties gegeven op dit artikel.

Reageren

Alvorens je een reactie kan plaatsen, moet je eerst even inloggen of registreren. Heb je al een 4Gamers- of 4Tech-account? Log dan gewoon in, want beide sites gebruiken dezelfde account. Makkelijk toch?

Ik heb nog geen account

Registreren kan in minder dan 3 minuten! Klik hier om je te registreren.

Inloggen of registreren met een sociaal netwerk? Dat kan ook!

Inloggen met Steam