Review: Steelseries P100 - De PS4 hoofdtelefoon?

Door Perkouw, 13-08-2015 12:00

Steelseries - P100


Steelseries kennen we natuurlijk al langer van muizen, toetsenborden, hoofdtelefoons en ga zo maar door. Eerder schreven we al over het high-end model, de Siberia Elite Prism. Voor mensen met wat minder eisen ofwel een kleiner budget hebben we ook de Siberia RAW Prism aan de tand gevoeld. Steelseries voegt daar nu de P100 aan toe. Een budget hoofdtelefoon gericht op de PS4-gebruiker, voor nog geen 50 euro.

Als we de foto's zo naast elkaar houden, dan zien we eigenlijk geen verschil met de RAW Prism. Wanneer we echter naar de aansluiting kijken, dan zien we ineens geen USB-aansluiting meer, maar gewoon een 3.5'' jack. De P100 is dan ook bedoeld voor de PS4-gebruiker, maar ook prima bruikbaar in je pc en laptop. zolang het maar over een 3.5'' aansluiting beschikt. Ook zijn de leds bij de oorschelpen verdwenen bij deze versie.

In onze review kijken we met name naar de toepasbaarheid als PS4-gebruiker. Is de P100 een fijne hoofdtelefoon om als console-gamer te gebruiken of kan je toch beter uitwijken naar iets anders? Laten we eerst met de unboxing beginnen op de volgende pagina. Wat de specificaties betreft zijn deze vrijwel identiek aan de Siberia Raw Prism.

Reacties

Er zijn nog geen reacties gegeven op dit artikel.

Reageren

Alvorens je een reactie kan plaatsen, moet je eerst even inloggen of registreren. Heb je al een 4Gamers- of 4Tech-account? Log dan gewoon in, want beide sites gebruiken dezelfde account. Makkelijk toch?

Ik heb nog geen account

Registreren kan in minder dan 3 minuten! Klik hier om je te registreren.

Inloggen of registreren met een sociaal netwerk? Dat kan ook!

Inloggen met Steam